Care-Ace - Méér dan gewoon een softwarepakket voor thuisverpleging en vroedvrouwen

Voor de zelfstandige thuisverpleging hebben wij Care-Ace ontwikkeld, samen met een aantal nevenproducten die perfect aansluiten op elkaar. Een grondige voorstudie heeft geleid tot een oplossing waarbij de gebruiker centraal staat. Een zeer korte leercurve en een lage instapdrempel laat toe om, na een korte initiatie, snel zelfstandig aan de slag te gaan.

Bezoek de Care-Ace website voor meer informatie: www.Care-Ace.be

 

Dé totaaloplossing voor thuisverpleegkundigen en vroedvrouwen

Company Solutions nv biedt deze totaaloplossing aan via een unieke huurformule. Geen bijkomende onderhoudskosten of andere investeringen, slechts één prijs. Met een gedetailleerde handleiding en onbeperkte telefonische- en web-ondersteuning kan u steeds rekenen op dit handig systeem.

Uw Care-Ace wordt via internet bewaakt en eventuele problemen worden preventief onderschept en automatisch aan onze technische dienst gemeld. Updates worden automatisch via het internet geïnstalleerd zodat u ten allen tijde op een performant  en geactualiseerd Care-Ace systeem kan vertrouwen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een demonstratie en of bijkomende inlichtingen.

 

Care-Ace Tablet

Care-Ace, samen met Care-Ace Tablet, geeft uw praktijk een 'digitale boost' met een lage instapdrempel, korte leercurve en bijgevolg een korte terugverdienperiode. Tussen Care-Ace en Care-Ace Tablet wordt het werk verdeeld, de digitale werklijsten (rittenlijsten) worden doorlopend zonder tussenkomst, transparant door de tablet opgevangen. De dossiers van de patiënten worden automatisch bi-directioneel en transparant verzonden naar de Care-Ace server.

De zorgverstrekker bevestigt zijn bezoeken en vult het medisch patiëntendossier aan. Al dan niet na het inlezen van de eID-kaart (intake, diabetes- , wondzorg-, palliatief-, anamnese en Gordon-dossiers, zorgplan, medicatiefiche, enz...). Een aantal praktische indicaties werden voorzien: 'toestand voorschrift', 'volgend bezoek', 'verjaardag', 'bevindingen van de vorige bezoeken', 'opladen van foto's', enz...

100% operationeel, vult de gegevens aan - on the fly - met of zonder internet.  De tablet doet zijn werk.

Communicatie tussen de zorgverstrekkers onderling en hun administratieve coördinatoren, automatisch versturen van SMS aan de patiënt, route-optimalisatie, enz... Deze werkwijze is zeker een aanrader voor praktijken groot en klein. Mede door de inbreng van onze gebruikers kent het Care-Ace project en Care-Ace Tablet een stijgend succes.

Care-Ace software

De Care-Ace gebruikersinterface is informatief en logisch opgebouwd. Alle gegevens nodig voor een bepaalde taak zijn direct zichtbaar of snel opvraagbaar en bij het doorlopen van de gegevens worden bijkomende details dynamisch getoond.

MyCareNet

Care-Ace en MyCareNet zijn geïntegreerd om volautomatisch de verzekeringsstatus van de patiënt op te vragen, de facturatie te verzorgen en de aanvragen voor  toiletten, palliatieve zorgen en STVV te versturen en te verwerken.

Veilige softwareoplossing voor thuisverpleegkundigen

Company Solutions NV beschikt over een datacenter voor de Care-Ace gebruikers, zo kan men met één klik een back-up maken van de applicatie database en deze op onze servers plaatsen. De bestanden worden geëncrypteerd en versleuteld bewaard zodat alleen u de gegevens kan lezen.

Wenst men bestanden ter beschikking te stellen van medewerkers dan kan dit via dezelfde weg. Dit vereenvoudigt de communicatie tussen Care-Ace en Care-Ace Mini.