Uw partner in winkel- en bedrijfssoftware

Company Solutions is uw partner in winkel- en bedrijfssoftware. Wij adviseren, ontwikkelen en integreren software en computerhardware om uw administratie en bedrijfsprocessen te automatiseren. Company Solutions beschikt over meer dan 30 jaar praktijkervaring, een eigen telesupport afdeling en een weekend wachtdienst. Wij hebben een zeer gevarieerde klantenportfolio, waaronder zelfstandingen, KMO's, grote ondernemingen en non-profit organisaties.

Meer dan 30 jaar ervaring

Company Solutions werd opgericht in 1983 en in meer dan 30 jaar is ons klantenbestand uitgegroeid tot meer dan zeshonderd klanten, waarbij wij ons volledig hebben toegelegd op onze 'core business', het ontwikkelen en commercialiseren van totaaloplossingen, alsook het ondersteunen en onderhouden van verschillende in eigen beheer ontwikkelde softwarepakketten.

Ontwikkeling & onderhoud

De voornaamste activiteit van Company Solutions is het ontwikkelen van software, het ondersteunen van verschillende pakketten, alsook het onderhouden ervan. Zo resulteerde de recente aanpassing van de BTW-wetgeving ook in aanpassingen aan ons administratiepakket PYA.

Opleiding & ondersteuning

Voor elk softwarepakket worden de nodige handleidingen voorzien waarbij bijkomend de nodige opleidingssessies door ons kunnen worden georganiseerd. Uiteraard bieden wij onze klanten ogenblikkelijke telefonische ondersteuning (helpdesk toegang waarbij wij uw computer vanop afstand kunnen bedienen) tijdens de kantooruren, alsook komen wij ter plaatse indien nodig. Ook hebt u bij ons steeds recht op de laatste nieuwe versies van onze software.