Aures - EPOS terminals en randapparatuur

De Electronic-Point-Of-Sales systemen en apparatuur, ontwikkeld en vervaardigd door de AURES Group, zijn het resultaat van meer dan 23 jaar expertise en ervaring met EPOS in de detailhandel.

Het AURES EPOS Concept is voortgesproten uit een eenvoudige vaststelling: het is niet langer genoeg om over de nieuwste technologieën en functies te beschikken, hoe geavanceerd ze ook mogen zijn. De retailketens en toonaangevende merken van vandaag eisen keuze op gebied van hardware design en kleur om hun imago en huisstijl te versterken doorheen hun locaties.

Alhoewel lang verwaarloosd, zijn dit nu belangrijke elementen in de detailhandel en POS marketing omgeving geworden. De missie van het AURES EPOS Concept is dan ook om de technologie en het POS volledig te integreren in de winkelinrichting en de retail omgeving.

Company Solutions nv is exclusief verdeler van AURES - EPOS systemen voor de Benelux.

www.aures.com

Het Ontwerp

Het Ontwerp

Het is de AURES strategie om EPOS producten te ontwerpen die radicaal anders zijn en die voldoen aan de reële behoeften van de markt. Het eerste voorbeeld van het vermogen om te innoveren door middel van design was de lancering van Odyssé eind 2005.

Sindsdien is deze creativiteit gewaardeerd door een aantal prijzen, waaronder IF Product Design Awards 2012, de Red Dot Awards 2013, samen met een Observeur du Design label Award 2014. Deze prijzen erkennen de innovatie die het Sango-concept vertegenwoordigt. De jury's, allen toonaangevende internationale designers, prezen het esthetisch ontwerp en de lichtheid en robuustheid van deze nieuwe EPOS, die - uitzonderlijk - ruimte vrij maakt onder het touchscreen.

De Kleuren

De Kleuren

Met de lancering van Odyssé in 2005, heeft de AURES Group zich gevestigd als de eerste EPOS-fabrikant met gekleurde terminals aanpasbaar aan de huisstijl van haar klanten. Sindsdien zijn EPOS terminals in meerdere kleuren combinaties een belangrijk onderdeel van het product ontwerp gebleven.

De Technologie

De Technologie

Een optimale mix van modern design en state-of-the-art technologie vormt de kern van de strategie van de AURES Groep.

Het assortiment biedt het allerbeste in POS en mobiele PC-technologie, zoals de integratie van de nieuwste generatie krachtige moederborden en processoren (zoals i5).

Ook USB 3.0 is nu beschikbaar, waardoor de gebruiker over veel voordelen beschikt, zoals verbeterde connectiviteit en tot tien keer hogere transmissiesnelheden. De nieuwe touchscreens zijn ultra-plat en randloos en hebben PCAP technologie, multi-touch toepassingen en LED-achtergrondverlichting geïntegreerd.

Barcode lezers - 1D (barcode) en 2D (QR-code) - kunnen extern worden aangesloten of worden geïntegreerd aan de zijkant van het touchscreen voor een betere ergonomie, modulariteit, gebruiksgemak en POS-efficiëntie. Door het gebruik van SSD (Solid State Drive opties) heeft AURES EPOS apparatuur nog betrouwbaarder en veiliger gemaakt. En dankzij het gemakkelijk toegankelijke moederbord is ook het onderhoud aanzienlijk vereenvoudigd.