Betaalterminals voor elektronisch betalen

Geen wisselgeld meer. Vereenvoudiging administratie. Veilig en snel betalen. Tevreden klanten, die meer kopen omdat ze met een krediet- of bankkaart kunnen betalen.

Unizo: "Elektronisch betalen is makkelijker, sneller en veiliger, maar het heeft ook een prijs. Veel handelaars gaan er vandaag van uit dat het veel duurder is dan cash. Een onterechte redenering. Zo kost de inwisseling en de ophaling van uw bankbiljetten en munten jaarlijks ook heel wat geld en zijn daar risico’s aan verbonden."

CCV heeft het UNIZO-charter ondertekent wat de kwaliteitscriteria inzake klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, veiligheid en klachtenbehandeling waarborgt. Company Solutions NV heeft daarom gekozen voor de CCV betaalterminals.

unizo

Kredietkaart acceptatie

Veilig, goedkoop en gemakkelijk kredietkaarten accepteren.

Dankzij de samenwerking tussen EMS card, Europese leider in kredietkaart transactieverwerking kunt u MasterCard, Maestro, Visa, V PAY en Visa Electron kaarten accepteren in uw onderneming.

kredietkaarten

Contacteer ons voor bijkomende inlichtingen

CCV Verifone Budget

Geen behoefte aan mobiliteit? Maar u denkt wel aan betaalgemak van uw klanten? De CCV Verifone Budget betaalterminal krijgt het handig voor elkaar. Kan verbinding maken via pstn (vaste telefoonlijn), isdn en internet.

CCV budget

CCV Verifone Smart

U zoekt een moduleerbaar systeem dat zich plooit naar uw wensen? De CCV Verifone Smart is de slimme oplossing waar u altijd op kunt rekenen. De CCV Verifone Smart verwerkt ook elektroniche identiteitskaart (E-id) gegevens.

CCV smart

CCV Verifone Mobile

De CCV Verifone Mobile biedt u de mogelijkheid waar en wanneer u wilt de betaling te ontvangen. Deze mobiele betaalterminal werkt via GPRS, wat snel en betaalbaar is.

CCV mobile

Voordelen CCV Transactions

Dankzij CCV Transactions kan u alle betalingen met Maestro verwerken zonder vaste maandelijkse kosten. Dit is hét alternatief voor uw Bancontact/MisterCash abonnement! Met CCV Transactions betaalt u enkel de transactiekost en bent u niet gebonden aan een vast abonnement.